Vacature

Betontimmerman Civiel

Ben jij een vakman die gedreven en enthousiast is en die houdt van het werken in de Civiele betonbouw? Ben je klantgericht, trots op hetgeen je bouwt en je weet wat veilig werken is? Dan is een baan van Betontimmerman bij een van de grootste bouwbedrijven in Nederland echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als Betontimmerman voer je op onze projecten gedurende de verschillende bouwfasen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Je bent in staat een bouwtekening te lezen en je weet hoe kundig, veilig en zorgvuldig met materieel en materiaal om te gaan. Je bent bekend met de veiligheids- en milieuvoorschriften op de bouwplaats. Je bent buiten de rechterhand van de uitvoerder en het visitekaartje van het bedrijf. Je levert en bewaakt buiten de productie en signaleert zaken die aandacht nodig hebben.

Aan de hand van tekeningen, en op aanwijzingen van een vakman, maak jij de meest voorkomende bekistingen en verricht je technisch stel- en timmerwerkzaamheden. Tevens stort je de beton en werk deze goed af, zodat het 100 jaar kan blijven staan.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken betontimmermannen die:
– Gedreven en enthousiast zijn over het werken in de bouw
– Klantgericht zijn
– Trots zijn op wat je bouwt
– Samen veilig willen werken op de bouwplaats

Wat bieden wij?

Wij bieden wij je een plek waar je met je creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Heb je ambitie? Dan kan je die kenbaar maken bij ons en kijken we samen naar de mogelijkheden. Daarbij komen uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder,
– Een uitstekend salaris van minimaal € 14,85 als je 22 jaar of ouder bent
– Op basis van ervaring en prestaties kan dit salaris hoger zijn
– Kwalitatief hoogwaardige werkkleding
– Alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling, mocht je ambitie hebben zijn er mogelijkheden om door te groeien tot voorman

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van (multidisciplinaire) projecten. Zij beheersen het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie. Zij richten zich op verschillende Product Markt Combinaties, zoals onder andere N-Wegen, Railonderdoorgangen, Parkeergarages en Windenergieparken, waarin zij marktleider willen zijn.

Spreekt bovenstaande vacature jou aan? Solliciteer dan direct.

Deel deze vacature...

Op zoek naar werk?

Solliciteer op een vacature of schrijf je bij ons in zodat wij de juiste baan voor je kunnen zoeken.

Uw vacature plaatsen

Bent u op zoek naar personeel? Dat regelen wij voor u. Laat uw vacature achter, dan gaan wij direct aan de slag.

Solliciteer direct

Betontimmerman Civiel
Upload je CV
Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Contact

Wij staan u graag te woord
Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.