Ik zoek personeel

Wijkom Bouw & Infra op jouw bouwplaats

Wijkom Bouw & Infra levert uitzendkrachten aan de bouw en infrastructuur. Onze mensen zijn gespecialiseerd in werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en de bouw. Ons personeel is vakbekwaam, gekwalificeerd, gemotiveerd en betrouwbaar. Wij kennen de mensen die wij uitzenden persoonlijk en zoeken altijd door tot we de juiste professional voor jouw opdracht hebben gevonden. Daar kun je op vertrouwen.

Wij onderhouden korte lijnen met onze opdrachtgevers en bieden snelle acties.  Wij communiceren duidelijk, komen onze afspraken na en hebben ‘Westfriese nuchterheid’ hoog in het vaandel: je weet wat je aan ons hebt en we werken hard. Dat geldt voor al onze medewerkers.

Ervaring met de bouw

Omdat onze afdeling personeelszaken ervaring heeft op de bouwplaats weten wij waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en plaatsen wij de juiste persoon op de juiste plek. De doelstelling: het ontzorgen van onze opdrachtgevers, het verzorgen van onze werknemers.

Op zoek naar personeel?

Neem contact met ons op. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je aangeeft wat voor personeel je zoekt. Als het mogelijk is, bezoeken wij ook het betreffende project. Zo weten we zeker dat we je van de juiste vakmensen voorzien.

Meer weten?

Lees hier meer over de specialisaties van onze medewerkers en over onze diensten of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vacature doorgeven

  • Gegevens bedrijf/contactpersoon  • Je gegevens worden zorgvuldig verwerkt volgens ons Privacy Statement.


  • Vacature  • Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij staan u graag te woord
Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.