Ik zoek werk

Geen uitzendkrachten maar collega’s

Bij Wijkom Bouw & Infra draait het om de mensen die voor ons werken. Wij zijn een uitzend- en detacheringsbureau met de uitstraling van een bouwbedrijf. Waar je dat aan merkt? Wij hebben het niet over uitzendkrachten maar over collega’s. Op vrijdagmiddag komen alle medewerkers bij elkaar op kantoor en luiden we samen het weekend in. Er is bijna geen verloop onder ons personeel. Goed teken!

Harde werkers

Mensen die voor ons werken zijn gekwalificeerd, gemotiveerd, vakbekwaam en loyaal. Ze hebben er zin in en werken hard. Als wij je uitzenden, zijn wij ervan overtuigd dat je de juiste persoon bent voor de opdracht. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om de klus goed te klaren. We streven namelijk allebei naar een tevreden opdrachtgever.

Je krijgt er veel voor terug

Wij vragen veel van onze medewerkers, maar hebben hen ook veel te bieden: veelzijdig werk, een hecht team collega’s, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei bijvoorbeeld. Je mag hier zeggen wat je denkt, we zijn eerlijk en hebben respect voor elkaar. Overal valt over te praten. Wij staan voor je klaar: je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen.

Iets voor jou?

Aan de slag voor Wijkom Bouw & Infra? De procedure is als volgt: solliciteer direct of stuur je sollicitatiebrief met cv naar info@wijkombouweninfra.nl. Als wij enthousiast zijn over je sollicitatie krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek. Als we na dit gesprek met elkaar willen samenwerken, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na het afwikkelen van het administratieve gedeelte ga je aan de slag.

Vragen? Opmerkingen? Meer weten? Neem contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je direct in als werkzoekende

 • (Aantal in kilometers)
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Contact

  Wij staan u graag te woord
  Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.