Het is hier geven en nemen. We hebben respect voor elkaar.

Wil je meer informatie of direct solliciteren?

Grondwerker Lloyd Lemen (51): “Wijkom is de ruggengraat”

 “Ik werkte als zzp’er in de bouw. Veel afwisseling, maar ook veel onzekerheid. Arjan bood hetzelfde salaris plus pensioen. De keuze was snel gemaakt. Sinds 2012 werk ik voor hem, als grondwerker. Ik heb allerlei opdrachtgevers en doe heel veel verschillend werk, maar Wijkom is de ruggengraat. Ik wil hogerop, als uitvoerder op een klus. Die kans krijg ik hier: alleen mijn BHV nog, dan heb ik alle papieren.

Een beste vent

Ik voel me goed bij Wijkom. Arjan is koppig, maar een beste vent. Als je iets wilt valt er altijd over te praten. Het is hier geven en nemen, hard werken en respect hebben voor elkaar. We krijgen de vrijheid. Zodra we hier de deur uitlopen en aan het werk gaan, zijn wíj verantwoordelijk. Arjan belt niet om te zeggen: doe een handstand. Hij vertrouwt erop dat je je werk goed doet en je moet gegarandeerd je best doen. Als je alleen maar komt om je zakken te vullen, gaat het niet lang duren.

Grondwerker Lloyd Lemen (51)

Vrijdagmiddagborrel

Iedere vrijdag is er een borrel. Prachtig, de hele groep samen, lachen gieren brullen. De sfeer is heel goed, ik voel me lekker als we met zijn allen bij elkaar zijn. Dat vind ik enorm belangrijk. Je werk kan nog zo leuk zijn, maar als je het niet goed hebt met je collega’s wordt het helemaal niets.

Je moet wel wat kunnen
Nieuwe mensen zijn van harte welkom, maar ze moeten wel wat kunnen, en willen werken. Dan kun je hier beslist je draai vinden. Je moet je ruimte winnen om in onze groep te komen, maar die ruimte geven wij. Vaak kijken nieuwe jongens de eerste paar vrijdagmiddagborrels de kat uit de boom, maar op een gegeven moment zie je ze uit hun hoekje kruipen. Mooi is dat!”

Wil je meer informatie of direct solliciteren?