Ik zit hier goed. Je gaat nergens zo’n werkgever vinden

Wil je meer informatie of direct solliciteren?

“Ik was de autotechniek zat en ging aan de slag voor een groot bouwbedrijf. Na een reorganisatie door de crisis stond ik op straat. Arjan belde: ik hoor dat je eruit ligt! Ik ben voor hem aan de gang gegaan als grondwerker, inmiddels ben ik voorman. Binnen Wijkom Bouw & Infra heb ik flink wat bijgeleerd. Toen ik zo’n negen jaar geleden begon werkte er drie man, nu zijn dat er 65. Als je dat in een paar jaar voor mekaar krijgt doe je iets goed, toch?

Mijn riool in de wijk

Riolering, straatrenovatie, wegenbouw, fundering, graafmachines besturen: ik doe het allemaal. Dat maakt het werk mooi, zo’n breed scala. Geen dag is hetzelfde. Een riool aanleggen vind ik het leukst. Zwaar werk, maar eervol. Mensen waarderen hun riool, hoewel ze er weinig bij stil staan. Het idee dat mijn riool in zo’n nieuwbouwwijk ligt, dat is toch mooi?

“Je mag zeggen wat je denkt, en dat doen we dan ook”

Eerlijk

Wijkom Bouw & Infra is een eerlijk bedrijf, ik voel me erkend. Arjan geeft om zijn werknemers. Hij is 24 uur per dag bereikbaar, net als Marthijn. Zo was ik eens om half zes ‘s morgens op een zondag onderweg naar een werkplaats in Amsterdam, kreeg ik autopech. Stond ik daar langs de A9. Ik heb Marthijn gebeld: wat nu? Die springt dan meteen zijn auto in. Hij bleef wachten op de wegenwacht en ik kreeg zijn auto mee. Dat zegt wel wat.

Mohamed Oulad Ben Youssef (36) - Voorman

Niet alleen om de centen

Arjan denkt niet alleen maar aan de centen, je bent hier geen nummer. Alles is bespreekbaar, je mag zeggen wat je denkt, en dat doen we dan ook. Hij ook trouwens. Wijkom Bouw & Infra voelt niet als een uitzendbureau, dit is echt een goed bedrijf. Ik zit hier op m’n plek. Je gaat nergens zo’n werkgever vinden.”

Wil je meer informatie of direct solliciteren?