Wijkom Bouw & Infra

Wijkom Bouw & Infra is een uitzend-, detacherings- en bemiddelingsbureau voor personeel in de bouw- en infrastructuur. Bekijk welke specialisaties Wijkom Bouw & Infra levert.

Geschiedenis

In 1994 begon Arjan Meester zijn loopbaan als leerling-grondwerker. Vervolgens klom hij op tot voorman/uitvoerder. Tijdens de wintermaanden gaf hij daarnaast praktijklessen aan leerlingen van SPG Noord-Holland Noord, een opleidingsinstituut dat mensen opleidt tot professionals in de grond-, water- en wegenbouw. In 2003 ging hij fulltime bij SPG Noord-Holland Noord aan de slag als leerlingbegeleider en praktijkdocent en zei hij de bouwplaats vaarwel, als werknemer althans.

Na vier jaar lesgeven besloot hij zich toe te leggen op het uitzenden van vakmensen in de bouwsector. Wijkom Uitzending en Detachering uit IJmuiden zag zijn mogelijkheden en lijfde hem in. Dat leidde uiteindelijk tot het ontstaan van Wijkom Bouw & Infra in 2012. Twee jaar later werd besloten Wijkom Bouw & Infra af te splitsen en als zelfstandige organisatie verder te gaan. Arjan Meester nam alle aandelen over en vestigde zijn bedrijf in Medemblik. Met succes: sinds de start is het aantal opdrachten en vakmensen dat Wijkom Bouw & Infra uitzendt ruimschoots verdubbeld en blijft het bedrijf groeien.

 

  • Uitzending Flexibele arbeidsrelatie
  • Detachering De zekerheid van een langdurige werkrelatie
  • Bemiddeling De juiste vaste medewerker voor jouw bedrijf
  • Planning Uw personeelszaken uit handen
  • Dienstverlening Grond-, weg- en waterbouw & utiliteitsbouw