Over ons

Wijkom Bouw & Infra

Wijkom Bouw & Infra is een uitzend-, detacherings- en bemiddelingsbureau voor personeel in de bouw- en infrastructuur. Ons personeel is gespecialiseerd in werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en de bouw.

Geschiedenis

In 1994 begon Arjan Meester zijn loopbaan als leerling-grondwerker. Vervolgens klom hij op tot voorman/uitvoerder. Tijdens de wintermaanden gaf hij daarnaast praktijklessen aan leerlingen van SPG Noord-Holland Noord, een opleidingsinstituut dat mensen opleidt tot professionals in de grond-, water- en wegenbouw. In 2003 ging hij fulltime bij SPG Noord-Holland Noord aan de slag als leerlingbegeleider en praktijkdocent en zei hij de bouwplaats vaarwel, als werknemer althans.

Na vier jaar lesgeven besloot hij zich toe te leggen op het uitzenden van vakmensen in de bouwsector. Wijkom Uitzending en Detachering uit IJmuiden zag zijn mogelijkheden en lijfde hem in. Dat leidde uiteindelijk tot het ontstaan van Wijkom Bouw & Infra in 2012. Twee jaar later werd besloten Wijkom Bouw & Infra af te splitsen en als zelfstandige organisatie verder te gaan. Arjan Meester nam alle aandelen over en vestigde zijn bedrijf in Medemblik. Met succes: sinds de start is het aantal opdrachten en vakmensen dat Wijkom Bouw & Infra uitzendt ruimschoots verdubbeld en blijft het bedrijf groeien.

Het Wijkom Bouw & Infra-team

Bianca de Boer

Hoofd administratie

Mireille Morsink

administratie

Contact

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord.

Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Contact

Wij staan u graag te woord
Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.